Sposób przygotowania

Prawdziwki myjemy i kroimy w kawałki. Marchewkę i seler trzemy na dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy grzyby i cebulę. Gdy zaczną puszczać soki dodajemy warzywa, liść, ziele i smażymy. Jak część wody odparuje dodajemy koncentrat pomidorowy i dusimy ma małym ogniu do miękkości. Nakładamy do słoików, zakręcamy i pasteryzujemy 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takiego przepisu jeszcze nie próbowałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    dla mnie bomba-świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !