Sposób przygotowania

Jogurt naturalny (wg mnie idealna jest do tego Activia i tylko Activia) łączymy z majonezem i śmietaną. Dodajemy drobno posiekany czosnek, koperek, czosnek granulowany i odrobinę soli. Całość mieszamy i próbujemy. W zależności od tego jaki chcemy uzyskać sos czy mocny czy łagodny, czy bardziej koperkowy czy czosnkowy zwiększamy odpowiednio żądamy składnik wg uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Czasami używam serka czosnkowego i też jest ok.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    swietny ten sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !