Sposób przygotowania

Czosnek kroimy na mniejsze kawałki, listki melisy również. Z kopru bierzemy tylko łodygę i też ją kroimy. Wszystko wrzucamy do moździerza, dodajemy sól i ucieramy na jednolita masę. Następnie dodajemy do masła i całość dokładnie mieszamy. Doskonałe miasto do smażenie jak i smarowania pieczywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Masełko czosnkowe jest super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    A Ty znowu wymyśliłeś jakieś boskie połączenie, które koniecznie muszę wypróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    świetna sprawa to masło :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    na chlebek domowego wypieku jak znalazł ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !