Sposób przygotowania

Cukinię obieramy ze skóry i ścieramy na tarce o drobnych oczkach,solimy a po chili odciskamy z nadmiaru soku.Cebule drobno siekamy i podsmażamy na oleju .Do cukinii dodajemy mąkę ,cebule ,posiekany koperek ,tymianek i oregano.Doprawiamy do smaku i mieszamy .Kładziemy łyżką na wrzącą wodę ,gotujemy około 5 minut od wypłynięcia na powierzchnie i osączamy.Idealne są do smażonych mięs lub z serkiem twarożkowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    muszą być pyszne-do wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też takich jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta15

    wow to musi być pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawe
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    już na różne sposoby cukinię robiłam ale w takiej postaci nie widziałam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajne
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Oj to coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !