Sposób przygotowania

Mięso opłukać, osuszyć .Natrzyj estragonem, majerankiem, pieprzem, solą i olejem. Odstaw na pół dnia w chłodne miejsce. Figi opłucz , zalej podgrzanym winem , pozostaw, by napęczniały. Schab natnij w środku, w nacięciu wciśnij figi. Mięso włóż do żaroodpornego naczynia, przykryj i piec ok 70 minut polewając winem z fig.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia82

    smaczne
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !