Sposób przygotowania

Polędwicę wołową kilkakrotnie mielimy. Przyprawiamy solą i świeżo mielonym pieprzem kolorowym dodajemy oliwę i dokładnie mieszamy. Formujemy kotlet z wgłębieniem po środku. W to wgłębienie wbijamy żółtko, a w około posypujemy obficie mieszanką ziół i chili.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękne i na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    bardzo lubię tatar
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    szukałam taki przpis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe... ja robię trochę inaczej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nie ma chyba lepszych tatarów niż u Pacpawa.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja ogólnie za nimi nie przepadam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !