Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną wypłukać i obgotować, gdyby była za kwaśna odlać pierwszą wodę. Zalać świeżą wodą, dodać drobno pokrojone pomidory, kminek, sos sojowy, kostkę bulionową. Posolić do smaku i gotować. Kiedy będzie miękka dodać zasmażkę zrobioną z mąki na oliwie spod pomidorów. Doprawić do smaku. Idealne na kolację albo jako dodatek do kotleta schabowego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubie dania z kapusty
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciekawy smak może być z tymi pomidorami suszonymi...podoba mi się pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny dodatek do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !