Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić. Cebulę i czosnek obrać i zeszklić w rondlu na oliwie. Włożyć pokrojoną w kawałki wołowinę, obsmażyć. Do mięsa dolać wcześniej ugotowanego bulionu, dodać pomidory, listki laurowe, majeranek, skórkę z cytryny, przyprawić solą, pieprzem i dowolnymi przyprawami. Dusić ok. 1,5 h. na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszać. SMACZNEGO !!!

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ja też dodaję majeranek bo go bardzo lubię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię takie obiadki
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Często dodaję majeranku do potraw.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Aromatyczny i pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !