Sposób przygotowania

Skrzydełka dzielimy na połówki.Przyprawę
do kurczaka rozrabiamy z 4 łyżkami oleju.
Dodajemy sól i pieprz. Marchewkę kroimy w
półplasterki, a cebulę w piórka.
Skrzydełka mieszamy z marynatą, dodajemy
marchewkę, cebulę i pietruszkę. Mieszamy.
Odstawiamy na godzinę do lodówki. Po tym
czasie układamy na blachę i pieczemy z
każdej strony, aż mięso będzie miękkie.
Można je podpiec jest wtedy dużo
smaczniejsze.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    wygladają apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dla tych co je jedzą, to jest pyszność.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    pysznie wygladaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !