Sposób przygotowania

W ŚREDNIM GARNKU WSTAWIAMY 2 MARCHEWKI , KOSTKĘ I GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI. W MIĘDZY CZASIE OBIERAMY WŁOSZCZYZNĘ , ŚCIERAMY NA TARTCE I WRZUCAMY SĄ TO PIETRUSZKA I KAWAŁEK SELERA. GDY WARZYWA BĘDĄ MIĘKKIE WRZUCAMY RYŻ , TYLKO BEZ TOREBKI,PO 20 MINUTACH OD WRZUCENIA RYŻU ZABARWIAMY 2 ŁYŻKAMI KONCENTRATU POMIDOROWEGO. ZAMIESZAĆ I GOTOWE. NA KONIEC SYPIEMY NATKĄ PIETRUSZKI.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    moim dzieciaczkom by smakowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię takie zupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !