Sposób przygotowania

Brokuły obgotowujemy w osolonym wrzątku, przez 2-3 minuty, odcedzamy.

W miseczce mieszamy jogurt z majonezem, wyciśniętym przez praskę czosnkiem oraz posiekanym koperkiem. Ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem.

Brokuły polewamy przygotowanym dressingiem, posypujemy pokrojonym w kostkę serem z niebieską pleśnią oraz orzeszkami ziemnymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    ciekawa;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    ciekawa;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    ciekawa;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !