Sposób przygotowania

Strąki papryki układamy na zwilżonej wodą blaszce ,pieczemy w gorącym piekarniku aż ściemnieją .Wkładamy do torebki foliowej i studzimy.Obieramy ze skóry .Usuwamy nasiona i kroimy na połówki.Tuńczyka osączamy i miksujemy z masłem .Kawałki papryki smarujemy pastę rybną ,zwijamy i układamy na półmisku.Ocet winny rozcieramy z solą i pierzem wlewamy oliwę.Ruloniki skrapiamy sosem i ozdabiamy natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo ciekawy przepis,lubię pieczoną paprykę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne danie,które można wykorzystać w poście

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !