Sposób przygotowania

Warzywa i ziemniaki oczyść i pokrój w drobną kostkę. w garnku zagotuj bulion (z kostki), wrzuć do niego przygotowane warzywa. Gotuj, aż będą miękkie. Dodaj odsączone, pokrojone grzyby i gotuj jeszcze 10 minut. Zupę zapraw śmietaną z mąką, zagotuj, wsyp zieleninę, przypraw kucharkiem uniwersalnym i w płynie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jest świetna!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    z marynowanych jeszcze nie robiłam ale spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    zazwyczaj robię ze świeżych lub z suszonych,bardzo chętnie wypróbuję z marynowanych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !