Sposób przygotowania

Duże pieczarki umyć i obrać. Wyciąć nóżki i wydrążyć środki.
Farsz: obrać awokado, wybrać miąższ i zmiażdżyć go widelcem. Dołożyć 3 łyżki sera Mascarpone. Przyprawić solą, pieprzem i majerankiem.
Wydrążone pieczarki napełnić farszem.
Zapiekać w piekarniku w temperaturze 170-180 stopni przez 15-20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Taki pieczarek jeszcze nie próbowałam :) ciekawe połączenie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    mało jadam pieczarek ale spróbuję Twojego przepisu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, uwielbiam faszerowane pieczarki a u Ciebie znalazłam na nie przepyszny sposób :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !