Sposób przygotowania

1. Chlebek ( najlepiej kwadratowy, prostokątny) kroimy na pajdy. Ilość równa sztuką jajek.
2. Wycinamy środek wzdłuż skórki, tak aby zostały same ramy.
3. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz ( dowolny), obsmażamy skórki chlepa z dwóch stron.
4. W środek \"ramki\" delikatnie wbijamy jajko, przyprawiamy, smażymy ( ja robię to z dwóch stron, ale można z jednej).
5. Wykładamy na talerz. Dekorujemy:)

SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    to musi fajnie wyglądać
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !