Sposób przygotowania

Na samym początku obrać cebulę i pokroić ją na mniejsze kawałki. Kiełbasę pokroić w kostkę. Rozgrzać patelnię z dodatkiem oleju. Wrzucić cebulę, zeszklić ją, a następnie dodać kiełbasę. Wszystko razem przysmażyć. Do garnka wrzucić fasolę z puszki, pokrojone pomidory z puszki. Dolać trochę wody(1/2 szklanki), podsmażoną cebulę z kiełbasą. Wszystko razem wymieszać i gotować. Przyprawić do smaku+ dodać koncentrat pomidorowy. Jeżeli ktoś lubi gęstą fasolkę najlepiej zaciągnąć powyższą fasolkę wodą(1/2 szklanki ) wymieszaną z mąką.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !