Sposób przygotowania

Udka z kurczaka podgotować (jak na rosół, z przyprawami, włoszczyzną), wyjąć obrać ze skóry i kości, ułożyć na patelni, dodać pokrojony drobniutko czosnek, koperek, bazylię, pietruszkę, polać oliwą, podsmażyć ok 5 minut, podawać z ziemniakami i surówką. Pychotka!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    To musi być smaczne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Proste i smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nalesnik

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !