Sposób przygotowania

Rybę pokroić na kawałki i zamarynować w soku z limonki, przyprawie do ryb i skórce startej z jednej limonki. Rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem.
Kaszkę kukurydzianą ugotować wg przepisu na opakowaniu. Ugotowaną ułożyć na rybie. Wsypać na kaszkę odcedzoną kukurydzę wymieszaną z groszkiem (swieżym lub mrożonym- byle nie z puszki, bo ma zupełni inny smak). Na wierzch zetrzeć marchewkę na grubej buraczanej tarce i wszystko zalać sosem zrobionym z jogurtu, łyżki roztopionego masła soli i pieprzu.
Piec w 180 stopniach ok 20-30 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !