Sposób przygotowania

Cebul drobno pokrój. Czosnek przeciśnij przez praskę. Olej rozgrzej na patelni. Parówkę pokrój w plasterki. Najpierw podsmaż cebulę z czosnkiem, po 5 minutach dodaj parówkę. smaż, dopóki plasterki parówki nie nabiorą złocistej barwy. Ser zetrzyj na tarce. Jajka rozbij, wlej do miseczki, dodaj do nich sól i pieprz do smaku i dobrze wymieszaj. Jajka dodaj na patelnie razem z tartym serem żółtym. Mieszaj, aż jajecznica będzie mieć ulubioną przez Ciebie konsystencję.

Jajecznicę podawaj ze świeżym pieczywem.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Robię taką czasami jak jestem głodny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !