Sposób przygotowania

Drobno poszatkowaną kapustę wrzuciłam na rozgrzany olej wraz z posiekaną cebulą. Dusiłam kilka minut, aż lekko zmiękła. Wystudziłam.
Do miski z mielonym mięsem dodałam ryż, kapustę i jajko . Posoliłam , dodałam pieprz i majeranek. Wyrobiłam wszystko dokładnie , uformowałam nieduże kotlety i podsmażylam na oleju z obu stron. Dodalam do tego zalewę z pomidorów z puszki i trochę bulionu warzywnego i dusiłam około 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię podobne:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    robiłam raz ale rodzina woli te z kapustą .
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cranberry

    wkońcu muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !