Sposób przygotowania

Schab rozbić nie za cienko. Obtoczyć w roztrzepanym jajku z przyprawami (do wieprzowiny i Kucharkiem i pieprzem) a następnie do bułki tartej i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super przepis! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kotlety zawsze w w każdej postaci
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie kotlety, szybkie w przygotowaniu i smaczne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pysznośći
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    lubie takie kotlety
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    też tak robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !