Sposób przygotowania

Umyta rzodkiewke kroimy w slupki. Jajka kroimy w kostke Twarozek wiejski doprawiamy sola i pieprzem , dodajemy szczypiorek i jajka , mieszamy razem , odstawiamy w chlodne miejsce na 10 minut i podajemy z ciemnym pieczywem .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajna na śniadanie:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Smaczna.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    pycha
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre i zdrowe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    pyszna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !