Sposób przygotowania

Karkówkę kroimy w średnie plastry i oprószamy przyprawami. Wkładamy do naczynia żaroodpornego i wkładamy do lodówki na noc by się przegryzło. Mięsko przekładamy plasterkami moreli i śliwek- zalewamy sosami wymieszanymi z wodą. Pieczemy ok 1,5-2 godzin w temp 180\'C. Podawać można z ryżem. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    Ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    hmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    to musi być pyszne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !