Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki rybne

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby leśne 50 dag
masło 10 dag
ryba 4 (morska)

Przepis i sposób przygotowania na: roladki rybne

oraz:
1cebula,1szkl.białego wina,,0,25l śmietany kremówki ,sok z 1 cytryny,sol,pieprz(prymata)
Filety rozmrozić.Grzyby przebrac ,opłukać ,posiekać .Cebulę obrac ,drobno posiekac .Masło rozpuscic,.Dodac do masla cebule..potem grzyby.Pod koniec smazenia doprawic sola i pieprzem.Filety dokładnie osuszyc.Na kazdy nalozyć farsz grzybowy.Zwinąć w ruloniki.Spiąć wykałaczkami.Roladki ułożyć w naczyniu żaroodpornym..Polać je białym winem.Posypać solą.Przykryc folia wstawić na 35min do piekarnika w 180st.Doprawic śmietana sokiem z cytryny .Przed podaniem polac sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

grasylwia 09.04.2011 19:58
:)
madagaskar 27.03.2011 22:14
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak