Sposób przygotowania

na oleju podsmażam posiekaną cebulkę, dodaje startą marchew, ziele angielskie i liśc laurowy.
Duszę aż warzywa są niemal miękkie. Dodaje koncentrat pomidorowy i doprawiamdo smaku solą ,pieprzem szczyptą cukru i octem.Pokrojone w dzwonka śledzie można zalać zimnym greckim sosem lub przełożyć warstwami i odstawić na minimum 24 godz do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super śledzik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super śledzik
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !