Sposób przygotowania

filety podsmażyć na brązowo. posypać rozmarynem papryką i solą, każdy filet owinąć w dwa plastry szynki. cebulę pokroić w kostkę.Marchew cukinie i seler pokroić w słupki . koncentrat pomidorowy wymieszać z winem.
cebulę zeszklić na oliwie, dodać warzywa. wlać koncentrat rozprowadzony w winie, dodać sól i paprykę do smaku.

Mięso ułożyć na warzywach i dusić przez 15minut pod przykryciem na małym ogniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    o coś innego fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    piekne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !