Sposób przygotowania

1. Marchewki pokroić w ukośne plasterki. Wrzucić na osoloną gotującą się wodę i gotować 5minut. Na krótko przed zakończeniem gotowania wrzucić groszek.
2. szalotkę posiekać. Dusić na maśle aż zmiękną. Podlać śmietanką i gotować pod przykryciem 5minut na średnim ogniu.
3. ugotować makaron wg. przepisu na opakowaniu.
4. sos przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, dodać parmezan i wymieszać. Dodać warzywa i podgrzewać przez 5minut. Makaron odlać i włożyć do miski. Polać sosem serowym i wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    skan widać fakture papeiru!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !