Sposób przygotowania

paluszki surimi zetrzeć na tarce, wymieszać z roztrzepanym białkiem i posiekaną kolendrą.
Każdą kromkę podzielić na8 trójkącików, ułożyć masę z surimi. Smażyć na rozgrzanym oleju dosłownie minutkę. Podawać jako przekąskę lub do zup. Smacznego!

Komentarze

  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Bardzo ciekawy i oryginalny przepis :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Super przepisik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    bardzo mi się podobają :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wygladaja zachecajajco1
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ciekawe,ale chyba sie nie odwaze:)mimo to,moj glos masz
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis, będę musiała spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    surimi na ciepło - godne posmakowania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    musi być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    bardzo oryginalne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !