Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 20 dag
ser biały 25 dag
szczypiorek 1 pęczek
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrelę obieramy z ości i skóry . Drobno siekamy . Pokruszyć ser , dodać rybę oraz posiekany szczypiorek , dokładnie wymieszać widelcem na jednolitą masę. Doprawić pieprzem.Smarujemy pieczywo.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krysia50 26.04.2012 23:44
dobra pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak