Składniki:
kajzerki | 4 szt. |
sól, pieprz | do smaku |
salami | plastry |
ser | plastry |
cebula czerwona | 1 szt. |
kapusta czerwona | do posypania |
sos | |
majonez | 3 łyż. |
ketchup | 3 łyż. |
bazylia | po 1/2 łyż. |
oregano | po 1/2 łyż. |
kajzerki | 4 szt. |
sól, pieprz | do smaku |
salami | plastry |
ser | plastry |
cebula czerwona | 1 szt. |
kapusta czerwona | do posypania |
sos | |
majonez | 3 łyż. |
ketchup | 3 łyż. |
bazylia | po 1/2 łyż. |
oregano | po 1/2 łyż. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: