Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić w drobne plasterki i podsmażyć na maśle przez 5 minut. Dodać kucharek. Filety naciąć w środku, popieprzyć i posolić. Podsmażone pieczarki włożyć do środka. Związać wykałaczkami. Jajko roztrzepać, dodać pieprz i sól. Gotowe filety obtoczyć w jajku a potem w bułce tartej. Smażyć w głębokim oleju przez 10 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    Super, jutro mam już obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno smaczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smakowity!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    przepadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    wygląda apetycznie=)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !