Składniki:
ser żółty | 25 dag |
rosół | 3/4 l |
wino białe wytrawne | 1/4 l |
boczek | 3 plasterki |
cebula | 1 sztuka |
boczek | |
szczypiorek posiekany | |
Soda oczyszczona Prymat | |
pieprz | |
bułka | 2 sucha |
ser żółty | 25 dag |
rosół | 3/4 l |
wino białe wytrawne | 1/4 l |
boczek | 3 plasterki |
cebula | 1 sztuka |
boczek | |
szczypiorek posiekany | |
Soda oczyszczona Prymat | |
pieprz | |
bułka | 2 sucha |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: