Sposób przygotowania

Sznycle rozbić tłuczkiem. Wymieszać olej, paprykę, kminek, pieprz i skórkę z cytryny. Natrzeć miksturą sznyclei zostawić pod przykryciem na 2 godziny. Następnie posolić i posmarować przecierem, położyć kapusyę kiszoną i paprykę pokrojoną w paski, zwinąć w rulon, owinąć plastrami boczku i zpiąć wykałaczkami. Obsmażyć krótko na oleju, dodać wodę i dusić pół godziny. Można zrobić zasmażkę lub wyjąć z wody i podawaćiemniakami.posypane natką z zo

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    dobry przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    ciekawe jak smakuje...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    ciekawe jak smakuje...
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    musi być smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie kminek, więc trafione...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !