Sposób przygotowania

Herbatniki ułożyć na dnie tortownicy. Owoce rozmrozić, zmiksować i przetrzeć przez sito. Śmietanę ubić z cukrem pudrem, pod koniec dodać przygotowaną według przepisu żelatynę. Jogurt wymieszać z owocami. Bitą śmietanę podzielić na dwie części. Pierwszą dołożyć do owoców zmieszanych z jogurtem, druga odstawić. Na herbatniki wyłożyć 2/3 masy owocowej, na to masę śmietanową i znowu owocową. Odstawić do ostygnięcia. Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    znakomity
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !