Sposób przygotowania

Karkówkę zapeklować solą i pieprzem na noc. Nastepnego dnia nacinać karkowkę i wkladać w środek śliwki. Piec około 1,5 godziny w rekawie do pieczenia w formie blaszanej.Po wyjeciu kroić na plastry i podawać z ziemniakiami, makaronem,

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    juz wypróbowany przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    muszę spróbować, zawsze nadziewałam schab, trzeba trochę odmiany;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyborna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    apetyczna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    w smaku jest super coś innego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !