Sposób przygotowania

Słoninę kroimy w kosteczkę, topimy na wolnym ogniu,często mieszając, dodajemy pokrojony w kostkę boczek, doprawiamy pieprzem i solą, jak skwarki się zrumienią odstawiamy w chłodne miejsce do ostygnięcia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    super przepis!
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    moja babcia taki robiła - pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    super!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i kiszony do tego i pajda chleba
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    domowe zawsze najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !