Sposób przygotowania

Kiełbaski ugotować, ostudzić, posmarować musztardą miodową z każdej strony, owinąć plastrami boczku, spiąć wykałaczkami, aby boczek się nie rozwinął, posypać przyprawą do grilla. Piec na grillu, co jakiś czas odwracając.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    musi fajnie wyglądać i dobrze smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    SMAKOWITE KIEŁBASKI NA IMPREZKE GRILOWĄ:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    LoLa

    mniam mniam smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !