Sposób przygotowania

Przygotowany filet oprószyć soląi pieprzem i obsmazyć na oliwie. Oczyszczoną paprykę pokroić w kostkę i podsmazyć w żaroodpornym naczyniu.Następnie dodać do niego bulion i przecier, doprowadzając do wrzenia. Włożyć piersi kurczaka, przykryć pokrywką lub folią i piec w piekarniku okolo 45 minut w 200*C.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    O ! nie robiłam tak jeszcze:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy przepis ..takiego jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    z papryką nie próbowałam- bardzo ciekawie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie posmak papryki w daniach...
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ile kucharek,tyle przepisów -jedno mięsko a zawsze inaczej smakuje:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    tak nie jadłem - super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !