Sposób przygotowania

Kalafiora umyć, podzielić na cząstki. Włożyć do rosołu (możemy użyć rosołu lub wody z kostkami). Marchewki, ziemniaki i pietruszkę pokroić w kostkę, dodać do zupy. Wsypać pęczak, oraz połowę koperku. Gotować do miękkości, doprawić do smaku, posypać koperkiem i pietruszką. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    lubię z taką kaszą
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobra , nawet mam zamrożone kalafiory to zrobię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszna :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam kalafior, a w zupce... pychotka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wygląda super a jak smakuje ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszna.polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    też taką robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !