Sposób przygotowania

Udka gotujemy wraz z warzywami - wywar możemy wykorzystać jako rosół lub podstawę do zupy. Udka wyciągamy i studzimy. Z oliwy,czosnku, miodu i przypraw- tu wg uznania, robimy marynatę, którą nacieramy udka.Smażymy na patelni na złoto.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne , dawno też nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Świetny przepis! Gotowanego kurczaka nie lubię i nigdy nie wiem , co z nim zrobić ,żeby smakował!
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    hmmm chętnie bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pieczone chyba najlepsze ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !