Sposób przygotowania

Usunąć ości, obrać ze skóry. Rybę zmielić, przyprawić solą i pieprzem. Masło utrzeć, dodać mąkę, ubijając dokładnie wymieszać z rybą, wlać śmietanę, starannie wymieszać. Formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Olej rozgrzać na patelni, smażyć do zrumienienia ze wszystkich stron. Podawać na gorąco z majonezem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajne dla dzieciaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Super pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jak dla mnie bomba :) muszę wypróbować na moich małych niejadkach
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    brzmi bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    świetny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !