Sposób przygotowania

Do wywaru dodać kminek. Gotować ok. 20 minut. Następnie przecedzić. Mąkę (2 łyżki) rozrobić w zimnej wodzie i dodać do zupy.
Smacznego

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Fajny przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno smaczna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    nie lubie kminku... ale ciekawy pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego..
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Hmm.. jeszcze takiej nie jadłam , ale wszystkiego trzeba spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    za kminkiem nie przepadam ,a pomysł jest fajny!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Dużo ludzi nie lubi kminku nie kapuje czemu zupka pewnie bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ciekawie się zapowiada :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    o takiej jeszcze nie słyszałam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    interesujacy przepis nikgy takiej zxupy nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    to ulubiona zupa mojego taty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    Wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !