Sposób przygotowania

Udka kurczaka oprószyć solą, pieprzem i zrumienić na patelni na margarynie. Przełożyć do rondelka, podlać odrobiną wody, przykryć przykrywka i dusić do miękkości. Na patelni zrumienić cebulkę, dodać posiekane pieczarki, dusić 10 minut. Śmietanę rozmieszać z mąką, dodać paprykę w proszku i połączyć z pieczarkami. Przyprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ach te grzybki jak ja je lubię;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ekstra na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Coś pysznego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !