Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plasterki , skropić sokiem z cytryny , cebulę pokroić w kostkę i razem przesmażyć z cebulą na oliwie.Podlać białym winem i dusić do miękkości.Zalać gorącym rosołem i gotować 15 minut. Doprawić do smaku , dodać posiekaną natkę pietruszki i zmiksować zupę.Rozprowadzić śmietanę w zupie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    Świetny przepis, lubię grzyby
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    smaczna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczny,lubię taki krem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !