Sposób przygotowania

1.Ziemniaki ugotować z dodatkiem soli i rozgnieśc je tłuczkiem na jednolitą masę.
2.Kapustę kiszoną ugotować w niewielkiej ilości wody z dodatkiem Kucharka.
3.Ugotowaną kapustę przełożyć na patelnię z rozgrzanym smalcem (kto lubi może dodać skwarki) i dobrze podsmażyć.
4.Wymieszać kapustę z ziemniakiami. Ewentualnie posolić i popieprzyć do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    ja też! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super do mielonego,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    brzmi bardo interesująco i zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię takie dania !
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    dołożyłabym trochę podduszonej cebulki.Pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo lubię taką kapustkę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zdjęcie, które zostało dodane, w ogóle nie przedstawia potrawy, na którą podałam przepis, ale cóż począć ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne z koletem mielonym:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !