Sposób przygotowania

Kapustę włoską pokroić w drobne paski, posolić i odstawić na jakieś 45-50 minut. Po podanym czasie odcisnąć powstałą wodę. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę i dodać do kapusty. Wymieszać z majonezem i śmietaną. Dodać pieprzu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    pyszna i zdrowa sałatka
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kristo89

    ładnie wygląda!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychotka!
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm super;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !