Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie do miękkości, ostudzić, obrać z włókien, pokroić na kawałki dł.1 cm . Pieczarki umyć, wrzucić do wrzącej wody na 5 minut, odcedzić i przelać zimną wodą. Pieczarki drobno posiekać, wymieszać z fasolką i majonezem, dodać drobno posiekany czosnek. Przyprawić do smaku solą, pieprzem , cukrem i sokiem z cytryny. Gotową sałatkę włożyć do salaterki, obsypać szczypiorkiem i bazylią, obłożyć cząstkami jajek ugotowanymi na twardo. Podawać jako przystawka.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !