Sposób przygotowania

Makrelę obrać z ości, tuńczyka osączyć z zalewy.Jajka ugotować na twardo, obrać, ostudzić, pokroić na drobniejsze kawałki.Dodać majonez, pieprz i sól i zmiksować np. blenderem.Schłodzić (najlepiej przygotować dzień wcześniej).
Posmarowane pastą pieczywo ozdobić świeżymi warzywami i zieleninką.
do dekoracji np.pomidor,ogórek,sałata,koperek,pestki granatu,kukurydza,

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ja dodaję jeszcze cebulkę.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja też zaostrzam smak cebulką, dodaję jeszcze troszkę musztardy ale to kwestia gustu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    A ja lubie z ogórkiem kiszonym :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    A ja lubie z ogórkiem kiszonym :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !