Sposób przygotowania

Mięso umyć, zalać wodą , zagotować z dodatkiem vegety ok. 20min . Mięso wyjąć obrać pokroić albo rozdrobnić palcami , wrzucić do rosołu . Marchew i pietruszkę obrać, umyć , zetrzeć na tarce o dużych otworach dodać do zupy razem z drobno pokrojonym porem . Chwilę gotować . Dodać majeranek i zasmażkę zrobioną z masła mąki, doprawić przyprawami do smaku. Na talerzu położyć pokrojony makaron z naleśników zalać gorącą zupą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    ciekawe
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Zamiast kaczki , gotuj flaczki !!!! Pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !