Sposób przygotowania

Udka umyć osuszyć i przyprawić solą ziołową, czosnkiem oraz przyprawą do grilla pikantną. Wsadzić do lodówki pod przykryciem z folii aluminiowej by się przegryzły przyprawy ok 30-40 min. a następnie smażyć na grillu ok 30 min. Pamiętać o przewracaniu. Pod koniec pieczenia polać udko piwem i chwilkę podpiec. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Aż ślinka cieknie na myśl o grillowaniu. :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    takie przepisy nie powinny się pojawiać na tym portalu w sezonie zimowym - aż mnie skręca z głodu :) Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię takie udka z grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !